jueves, 24 de febrero de 2011

WIKI

http://llentic02-grup3.wikispaces.com/

Aquesta és la wiki que hem creat al meu grup. La veritat és que aquesta activitat no m'ha agradat gaire. Sí que veig la utilitat de les wikis i de fet ja n'he posada una en marxa amb els meus alumnes que es diu "Nosotros también escribimos" i que els fa molta il·lusió. A més he vist que la vam crear ahir a classe i ja hi ha nens que han penjat coses. El que no m'ha agradat és el plantejament. Els cursos a distància no hauríen de tenir activitats grupals des del meu punt de vista perquè es suposa que si ens apuntam és per a poder anar al nostre ritme i no dependre de ningú.
Feta la crítica he de dir que sí trob utilitat en les wikis per a treballar a classe, encara que hi trob alguns perills, com el fet que tothom pugui escriure quan es tracta d'adolescents em fa pensar si no n'hi haurà algun graciós que farà malbé la feina dels altres. Està clar que hi ha un registre i que puc saber qui ha canviat què i quan però això significa una tasca de policia que supòs que no tenim ganes de fer. El següent projecte serà compartir la wiki amb la professora de català del grup i tal vegada amb la d'anglès per a què els alumnes puguin veure concentrades les seves produccions en un sol lloc. Ja veurem com va l'invent.

1 comentario:

  1. La presentación de Book me parece muy original,como dice el video es un inveto
    que no tenemos que depender de cables ni de nada parecido,tambien me ha gustado la manera de explicarlo,no se ha dejado ningún detalle.

    ResponderEliminar